Regelement

Beste iMaffiagame-leden

Hierbij de algemene voorwaarden/regels van het spel:

 

 

 

 

 

 


** Let op: "Groentjes"/ Leden die na aanmelding in dit jaar nog geen 48 uur actief waren als speler mag je niet aanvallen!!  Dit geldt voor IEDEREEN!  Wordt dit wel gedaan, meld het dan aan de crew; Hier wordt tegen opgetreden!  Hoelang een "groentje" ook inactief is, hij wordt dus NIET aangevallen! Valt iemand WEL een groentje aan, dan krijgt diegene ÉÉN waarschuwing met een volledige block van 6 uur. Vermoordt iemand een groentje, dan krijgt diegene ÉÉN waarschuwing met een volledige blok van 24 uur. Gebeurt het na de waarschuwing nogmaals, betekend dit het einde voor het lid, door middel van een permanente block. Geeft iemand opdracht om een "groentje" aan te vallen of te vermoorden, laat de crew dit dan DIRECT weten. Deze persoon krijgt een waarschuwing en een blok van 36 uur! Is dit een hoofd van de familie, wordt zijn/haar familie VERWIJDERD. Vooral een "Don" hoort zich namelijk keurig aan de regels te houden.

* Account resetten

Indien 'n speler opzettelijk gebruik maakt van de mogelijkheid om zichzelf te resetten en vervolgens gedurende de ronde zo steeds zijn/haar rank onder de rank van boodschappenjongen/-meisje weet te houden, om zo andere spelers de mogelijkheid te ontnemen om hem/haar eventueel aan te vallen en/of te vermoorden, dan wordt dit gezien als een "vorm van opzettelijk spelbederf". Indien een speler dit toch doet geldt het volgende; *deze speler wordt verwijderd uit het klassement en hij/zij dingt niet meer mee voor een eventuele eindprijs. *deze speler mag niet toetreden tot een familie zolang de rank boodschappenjongen/-meisje niet is bereikt. *deze speler mag geen objecten in bezit hebben zolang de juiste rank niet opnieuw is bereikt.    Gebeurd dit door een hoofd van de familie, danwel met medeweten van dit hoofd, dan wordt zijn/haar gehele familie VERWIJDERD. Vooral een "Don" hoort zich namelijk keurig aan de regels te houden en/of zijn familieleden hierop te wijzen.

* Familie

Naast de regel dat je een minimale rank moet hebben om een familie te kunnen beginnen geldt voor het toetreden tot een bestaande familie voor ALLE leden; "Een speler mag niet toetreden tot een familie zolang de rank boodschappenjongen/-meisje niet is bereikt".  Dit hebben we helaas moeten instellen omdat er in het verleden te veel misbruik werd gemaakt door nieuwelingen die op deze manier snel rijk werden terwijl ze verder weinig speelde + door hun rank leerling ook niet aangevallen konden worden. Dit soort passief gedrag is niet de bedoeling!

* Schelden/vloeken/zwart maken/(be)dreigen/beschuldigen of bedelen is op imaffiagame.nl niet toegestaan!

Het is niet toegestaan om op welke manier dan ook te schelden en/of vloeken, spelers 'zwart te maken' en/of negatief over elkaar te spreken! Het is ook niet toegestaan om op welke manier dan ook te 'vragen' [in volksmond ook wel bedelen genoemd] om extra's zoals bijvoorbeeld credits, geld, etc. aan crewleden en/of medespelers! Niet via de chat, pb en/of familieberichten, en ook niet via het forum. Wordt dit wel gedaan krijgt diegene een waarschuwing en 'n comunicatieblock van 24 uur! Dit betekent dat je geen gebruik meer kan maken van pb, chat en het forum. Na 24 uur kan hier eventueel weer gebruik van gemaakt worden. Gaat diegene dan echter wéér in overtreding, dan volgt een permanente block;  Er kan dan géén gebruik meer worden gemaakt van de website. Alles wat je hebt raak je kwijt en je kan niet meer terug komen op imaffiagame.nl.

Vals beschuldigen van spelers of crewleden, dus beschuldigingen op forum/chat of in pb’s zetten zonder goede beredenering, wordt niet getolereerd en zal worden bestraft met een permanente ban. Als je iemand ergens van verdenkt, meld dit dan aan de eigenaar. Voorzie je melding wel direct van voldoende bewijs, aangezien het anders eveneens een valse beschuldiging is.

* Spam/reclame is op imaffiagame.nl niet toegestaan!

Je mag je persoonlijke pagina van welke website dan ook op géén enkele manier promoten. Het doorgeven van links, e-mailadressen, telefoonnummers, privé-adressen, MSN, websites of andere digitale communicatie middelen is absoluut niet toegestaan. Het is verboden deze gamesite te gebruiken voor je persoonlijke links.  Zet je een (verkapte) link van een andere site in je e-mailadres, op de chat, op het forum of via een PB, krijg je direct, zonder waarschuwing een permanente blok.

  * Iedereen heeft een profiel.

Deze kun je zelf aanpassen zoals jij het wilt. Maar let er wel op dat je dit netjes houdt.  Hier wordt niet op gescholden, geen linkjes geplaatst van andere site's en er worden hier GEEN andere leden op zwart gemaakt!  Hetzelfde geldt voor het Familieprofiel. Tevens is het gebruik van grote afbeeldingen verboden, aangezien deze een te grote belasting voor het systeem betekenen!

  *Doelen.

Het veiling-doel doe je op eigen kracht. Het is niet toegestaan dat er telkens een bepaald iets op de veiling gezet wordt zodat het veiling-doel behaald kan worden. Ook dienen er bij het [verdere] gebruik van de veiling ten alle tijden redelijke bedragen gevraagd te worden bij aan- en/of verkoop (vergelijk met wisselkantoor om gemiddelde prijzen te kunnen bepalen!). Gebeurd dit in strijd met deze regels dan zullen de aankopen én  inkomsten door het gebruik van de veiling verwijderd worden uit de account(s) van betrokkenen.

* Dubbele acounts/ip-adressen etc:

Het spel wordt gespeeld vanaf je EIGEN COMPUTER vanuit je eigen huis en vanaf je eigen IP-adres. Indien je ook op een ander apparaat wil spelen (smartphone/I-pad/etc.), dien je dit vooraf aan te vragen bij de speleigenaar aangezien dit een ander IP-adres gebruikt.  Pas na schriftelijke toestemming (pb) mag je beginnen met spelen op meerdere IP's! 

Het is NIET toegestaan om meerdere accounts aan te maken op 1 IP-adres! Het is ook niet toegestaan om met meerdere personen en/of accounts te spelen vanaf 1 IP-adres, tenzij dit vooraf is aangevraagd. Wordt dit NIET door gegeven en wij zien dat het gebeurd, betekend dat, dat ALLE accounts op dat IP-adres een volledige block krijgen.  Heb je toestemming van de eigenaar van deze site, om welke reden dan ook, om vanaf een ander IP-adres te mogen spelen én heb je doorgegeven aan "Chief" dat je op een bepaald moment bij vrienden en/of elders op een goedgekeurde plek bent, dan geldt er de regel dat er GEEN donaties onderling worden gedaan!  Gebeurd dit WEL, dan wordt door ons het bedrag verwijderd uit het account van de ontvanger!

Het is ook niet toegestaan om als je toestemming heb gekregen dat je refs van elkaar mag zijn. Dus diegene mag zich niet via jou ref link aanmelden.  Zit je op school/werk en wil je evt. daarvandaan spelen op je zelf meegebrachte laptop/pc, dan geef je dit vooraf door aan "Chief" om te zorgen dat je account niet geblokkeerd wordt of uiteindelijk wordt verwijderd.   Pas na schriftelijke toestemming (pb) mag je beginnen met spelen op school/werk! Het is echter niet toegestaan om meerdere personen op je account te laten spelen (ze mogen wel zelf een account aanmaken als ze zien wat voor spel je speelt!)  Het is niet toegestaan om op een andere computer op deze plaatsen in te loggen!

* Inactieve leden of leden die alleen maar even inloggen

Doordat er regelmatig acties + donatie's zijn om actieve spelers te ondersteunen in hun spelplezier hierbij de mededeling dat leden die LANGER dan 1 week NIET meer ACTIEF ZIJN, en zichzelf niet op VAKANTIE hebben gezet GEEN RECHT hebben op de EXTRA credits en/of bonussen die op dat moment zijn gedoneerd! De Crew zal er scherp opletten en heeft het recht om ze er weer af te halen.

Als de Eigenaar of de Crew erachter komen, dat de credits of objecten op een oneerlijke manier over gedragen ziin naar een actief lid, dan worden deze ten alle tijde weer ingetrokken. Deze regel geldt omdat er regelmatig MISBRUIK werd gemaakt doordat NIET ACTIEVE leden alleen maar even kort inloggen om hun credits op te sparen en te veilen of te verkopen (en vervolgens het aankoopbedrag eventueel weer terug geven door donatie).  Daar is dit spel niet voor gemaakt!

* Crew:

De crew leden hebben de taak de regels te handhaven. Dit wordt gedaan naar eer en geweten, zonder iemand of iets voor te trekken. Crew leden hebben het recht om berichten aan te passen/te verwijderen. Als je het niet eens bent met een verwijderde post, kan je vragen waarom de post verwijderd is aan een crew lid.  Crew leden hebben de bevoegdheid om mensen de toegang tot het spel en/of forum te ontzeggen/weigeren.  De crew heeft het recht om jouw account te wijzigen of te verwijderen. De crew heeft rechten om alles te zien/te doen. Zij kunnen nergens aansprakelijk voor worden gesteld.  Hier is geen discussie over mogelijk en de crew hoeft ook niet in te gaan op eventuele klachten/verzoeken om opheldering .

* Gebeurd er iets waarvan je denkt: "Dit kan niet!";

Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan 1 van de crew leden. Het lieftst met bewijs (kopie via pb), dan kunnen we hier naar kijken en, indien nodig, tegen op treden. Er wordt altijd gereageerd op een intern verstuurd PB. De snelste reacties ontvang je bij "Chief".  Hij doet zijn best om binnen 48uur te reageren op berichten. Uiteraard kan er wel eens iets tussen komen waardoor het uiteindelijk iets langer kan duren.
Reageert een crew-lid niet, stuur dan het bericht ook door naar een ander crew-lid, maar meldt even dat je deze ook al eerder naar een ander crew-lid hebt verstuurd, zodat wij dit onderling kunnen melden. Op deze manier voorkomen we dat je geen 2 antwoorden terug krijgt.  
Crewleden hoeven bij het afhandelen van klachten alleen aan hun meerderen verantwoording af te leggen en/of bewijsmateriaal te overleggen over de wijze waarop  men de klacht heeft afgehandeld, en dus niet aan individuele spelers.

* Verzending van prijzen:

De te winnen prijzen zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de site-inkomsten en alleen voor actieve leden (minimaal rank zakkenroller!) die op het moment van de reset leven. Als je dood bent op het moment van de reset maak je dus geen kans op een prijs! Gewonnen prijzen worden indien mogelijk binnen 6 weken overgemaakt of verstuurd. Leden die een prijs hebben gewonnen die per post verstuurd moet worden kunnen van af deze ronde aangeven of ze deze per aangetekende post willen ontvangen.
Het verschil van de verzendkosten komen dan wel voor de ontvanger. 
Dit moeten wij helaas nu invoeren aangezien er nu een verschil is tussen 1 lid en imaffiagame.  Dit lid heeft hier ook een klacht over in gedient bij de uitgever van de maffia scripts.  En deze hebben aangegeven dat wij niet kunnen bewijzen dat een brief of pakket verstuurd is dat wij altijd fout zijn. Dat wordt dus met deze regel opgelost. Wil jij 100% zeker zijn dat je prijs aankomt kan je voor de meerwaarde kiezen voor verzending met aangetekende post. Kies je hier niet voor dan wordt imaffiagame niet aansprakelijk gehouden als de prijs niet aankomt.

* Chatadmins spelen WEL voor de prijzen!

* Overige Crew-leden spelen NIET voor de prijzen!
* Overige Crew-leden kunnen niet worden aangevallen.
* Overige Crew-leden kunnen via misdaden wel wat van je stelen.

Kies je ervoor om als speler het spel te gaan spelen dan betekent dit automatisch acceptatie van deze algemene voorwaarden/regels van het spel!

Bedankt voor jullie aandacht, de Crew